Welcome to the web shop of Asianuts!

Most of your rights as a consumer are protected by EU law, so let`s keep it short
Just few points to clarify:

– We do our best to ship  on same  or next working day after payment is received. On some rare occasions this can take up to  5 working days . If we can not ship within this time frame we give you a notice. If you do not agree we will refund your purchase.
– Delivery area: In the checkout area you can see which countries we ship to. This may change from time to time. If you wish to order to another country please send us an email.
– It is possible to cancel your order if we have not shipped it yet.- Please contact us to check.
– If for some reason we can not ship your order within 8 days we will refund you if you ask us to do so. Otherwise we will ship in the following next possibility
– Food items can not be returned.
– If goods arrived damaged or opened- Please inform the courier, then directly make pictures of the damage (few pictures) and contact us, we will help you to lodge a claim.
– If for some reason you are not happy with quality- please contact us to discuss further steps.
– If the delivery company lost your package we will issue you a refund 40 days from the time we shipped your order.

Asianuts, located at Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
The Netherlands, is responsible for the processing of personal data as shown in this privacy statement.

Contact details:
www.asianuts.net Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
The Netherlands +31648431863

Gil Berholz is the Data Protection Officer of Asianuts He / she can be reached via gil@asianuts.net

Personal data that we process
Asianuts processes your personal data by using our services and / or by providing this information to us.

Below is an overview of the personal data we process:
– First and last name
– Sex
– Date of birth
– Birthplace
– Address data
– Phone number
– E-mail address
– IP address
– Other personal data that you actively provide, for example by creating a profile on this website, in correspondence and by telephone
– Location data
– Information about your activities on our website
– Data about your surfing behavior across various websites (eg because this company is part of an advertising network)
– List of contact details of the customer via an app
– Internet browser and device type
– Bank account number

Special and / or sensitive personal data that we process
Our website and / or service does not intend to collect data about website visitors who are younger than 16 years. Unless they have permission from parents or guardians. However, we can not check if a visitor is older than 16. We encourage parents to be involved in the online activities of their children, in order to prevent data about children being collected without parental consent. If you are convinced that we have collected personal information about a minor without this consent, please contact us via gil@asianuts.net and we will delete this information.

For what purpose and on what basis we process personal data
Asianuts processes your personal data for the following purposes:
– Handling your payment
– Sending our newsletter and / or advertising brochure
– You can call or e-mail if necessary to carry out our services
– Inform you about changes to our services and products
– Give you the opportunity to create an account
– To deliver goods and services to you
– Asianuts analyzes your behavior on the website in order to improve the website and to tailor the range of products and services to your preferences.
– Asianuts also processes personal data if we are legally obliged to do so, such as information that we need for our tax return.

Automated decision-making
Asianuts does not make decisions based on automated processing on matters that can have (significant) consequences for people. These are decisions taken by computer programs or systems, without a person (eg an Asianuts employee) sitting between them.

How long we store personal data

Asianuts does not store your personal data longer than is strictly necessary to realize the purposes for which your data is collected.

Sharing personal data with third parties
Asianuts only provides to third parties and only if this is necessary for the execution of our agreement with you or to comply with a legal obligation.

Cookies, or similar techniques, that we use
Asianuts uses functional, analytical and tracking cookies or similar techniques on its website and e-mails. A cookie is a small text file that is stored in the browser of your computer, tablet or smartphone when you first visit this website. Asianuts uses cookies with a purely technical functionality. These ensure that the website works properly and that, for example, your preferred settings are remembered. These cookies are also used to make the website work well and to optimize it. In addition, we place cookies that keep track of your browsing habits so that we can offer customized content and advertisements. We also use tracking techniques with our e-mail correspondence, for example to see if a message has been opened and how often, with which operating system, location etc.

On your first visit to our website we have already informed you about these cookies and we have asked you for permission to place them.

You can opt out of cookies by setting your internet browser so that it does not store cookies anymore. In addition, you can also delete all information previously saved via the settings of your browser.

For an explanation, see: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies are also placed on this website by third parties. These are for example advertisers and / or the social media businesses. View, modify or delete data You have the right to view, correct or delete your personal data. You also have the right to withdraw your consent to the data processing or to object to the processing of your personal data by Asianuts and you have the right to data portability. This means that you can submit a request to us to send the personal information we have in your computer file to you or another organization mentioned by you. You can send a request for inspection, correction, deletion, data transfer of your personal data or request for withdrawal of your consent or objection to the processing of your personal data to gil@asianuts.net. To be sure that the request for inspection by you are done, we ask you to send a copy of your ID with the request. Make your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen Service Number (BSN) black in this copy. This is to protect your privacy. We will respond as soon as possible, but within four weeks, at your request. Asianuts would also like to point out that you have the opportunity to file a complaint with the national supervisory authority, the Dutch Data Protection Authority. This can be done via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-onsHoe we protect personal dataAsianuts takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to abuse, lose, unauthorized access, unwanted disclosure and unauthorized modification. If you feel that your data is not properly secured or there are indications of abuse, please contact our customer service or via gil@asianuts.net

Willkommen im Webshop von Asianuts!

Dies ist eine automatische Übersetzung, wenn es nicht klar ist, kontaktieren Sie uns bitte oder schauen Sie sich die englische Version an

Die meisten Ihrer Rechte als Verbraucher sind durch das EU-Recht geschützt, also lassen Sie es kurz sein
Nur einige Punkte zu klären:

– Wir tun unser Bestes, um am selben oder am nächsten Werktag nach Zahlungseingang zu versenden. In seltenen Fällen kann dies bis zu 5 Arbeitstage dauern. Wenn wir nicht innerhalb dieser Frist versenden können, teilen wir Ihnen dies mit. Wenn Sie nicht damit einverstanden sind, erstatten wir Ihnen Ihren Kauf.

– Lieferbereich: Im Kassenbereich können Sie sehen, in welche Länder wir versenden. Dies kann sich von Zeit zu Zeit ändern. Wenn Sie in ein anderes Land bestellen möchten, senden Sie uns bitte eine E-Mail.
– Es ist möglich, Ihre Bestellung zu stornieren, wenn wir sie noch nicht versandt haben.
– Wenn wir aus irgendeinem Grund Ihre Bestellung nicht innerhalb von 8 Tagen versenden können, erstatten wir Ihnen, wenn Sie uns dazu auffordern. Andernfalls werden wir in der folgenden nächsten Möglichkeit versenden
– Lebensmittel können nicht zurückgegeben werden.
– Wenn Waren beschädigt oder geöffnet ankommen- Bitte informieren Sie den Kurier, dann machen Sie direkt Bilder des Schadens (einige Bilder) und kontaktieren Sie uns, wir werden Ihnen helfen, eine Forderung einzureichen.
– Wenn Sie aus irgendeinem Grund nicht mit Qualität zufrieden sind – kontaktieren Sie uns bitte, um weitere Schritte zu besprechen.
– Wenn die Lieferfirma Ihr Paket verloren hat, erhalten Sie 40 Tage nach dem Versand Ihrer Bestellung eine Rückerstattung.

Asianuts in der Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Die Niederlande sind für die Verarbeitung personenbezogener Daten gemäß dieser Datenschutzerklärung verantwortlich.

Kontaktdaten:
www.asianuts.net Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Niederlande +31648431863

Gil Berholz ist der Datenschutzbeauftragte von Asianuts. Er ist erreichbar unter gil@asianuts.net

Persönliche Daten, die wir verarbeiten
Asianuts verarbeitet Ihre personenbezogenen Daten durch die Nutzung unserer Dienste und / oder durch die Bereitstellung dieser Informationen an uns.

Nachfolgend finden Sie einen Überblick über die von uns verarbeiteten personenbezogenen Daten:
– Vor- und Nachname
– Sex
– Geburtsdatum
– Geburtsort
– Adressdetails
– Telefonnummer
– E-Mail-Adresse
– IP-Adresse
– Andere persönliche Daten, die Sie aktiv bereitstellen, z. B. durch Erstellen eines Profils auf dieser Website, in Korrespondenz und per Telefon
– Standortdaten
– Informationen über Ihre Aktivitäten auf unserer Website
– Daten über Ihr Surfverhalten auf verschiedenen Websites (zB weil diese Firma Teil eines Werbenetzwerks ist)
– Liste der Kontaktdaten des Kunden über eine App
– Internetbrowser und Gerätetyp
– Bankkontonummer

Spezielle und / oder sensible personenbezogene Daten, die wir verarbeiten
Unsere Website und / oder Dienst hat nicht die Absicht, Daten über Website-Besucher zu sammeln, die jünger als 16 Jahre sind. Es sei denn, sie haben die Erlaubnis von Eltern oder Erziehungsberechtigten. Wir können jedoch nicht überprüfen, ob ein Besucher älter als 16 ist. Wir ermutigen Eltern, sich an den Online-Aktivitäten ihrer Kinder zu beteiligen, um zu verhindern, dass Daten über Kinder gesammelt werden, ohne dass die Eltern ihre Zustimmung geben. Wenn Sie überzeugt sind, dass wir ohne diese Zustimmung persönliche Informationen über Minderjährige gesammelt haben, kontaktieren Sie uns bitte unter gil@asianuts.net und wir werden diese Informationen löschen.

Zu welchem ​​Zweck und auf welcher Grundlage verarbeiten wir personenbezogene Daten?
Asianuts verarbeitet Ihre persönlichen Daten für folgende Zwecke:
– Abwicklung Ihrer Zahlung
– Senden Sie unseren Newsletter und / oder Werbebroschüre
– Sie können bei Bedarf anrufen oder e-mailen, um unsere Dienste auszuführen
– Informieren Sie sich über Änderungen an unseren Dienstleistungen und Produkten
– Gibt Ihnen die Möglichkeit, ein Konto zu erstellen
– Ihnen Waren und Dienstleistungen zu liefern
– Asianuts analysiert Ihr Verhalten auf der Website, um die Website zu verbessern und das Angebot an Produkten und Dienstleistungen Ihren Präferenzen anzupassen.
– Asianuts verarbeitet personenbezogene Daten auch dann, wenn wir dazu gesetzlich verpflichtet sind, wie zum Beispiel Informationen, die wir für unsere Steuererklärung benötigen.

Automatisierte Entscheidungsfindung
Asianuts trifft keine Entscheidungen, die auf einer automatisierten Verarbeitung in Angelegenheiten basieren, die (signifikante) Konsequenzen für Menschen haben können. Dies sind Entscheidungen, die von Computerprogrammen oder Systemen getroffen werden, ohne dass eine Person (z. B. ein Mitarbeiter von Asianuts) zwischen ihnen sitzt

Wie lange speichern wir personenbezogene Daten?

Asianuts speichert Ihre personenbezogenen Daten nicht länger als unbedingt erforderlich, um die Zwecke zu realisieren, für die Ihre Daten erhoben werden.

Weitergabe personenbezogener Daten an Dritte
Asianuts stellt Dritten nur dann und nur dann zur Verfügung, wenn dies zur Ausführung unserer Vereinbarung mit Ihnen oder zur Erfüllung einer gesetzlichen Verpflichtung erforderlich ist.

Cookies oder ähnliche Techniken, die wir verwenden
Asianuts verwendet auf seiner Website und E-Mails Funktions-, Analyse- und Tracking-Cookies oder ähnliche Techniken. Ein Cookie ist eine kleine Textdatei, die beim ersten Besuch dieser Website im Browser Ihres Computers, Tablets oder Smartphones gespeichert wird. Asianuts verwendet Cookies mit einer rein technischen Funktionalität. Diese sorgen dafür, dass die Website ordnungsgemäß funktioniert und beispielsweise Ihre bevorzugten Einstellungen gespeichert werden. Diese Cookies werden auch verwendet, um die Website gut zu machen und zu optimieren. Zusätzlich platzieren wir Cookies, die Ihre Surfgewohnheiten verfolgen, so dass wir maßgeschneiderte Inhalte und Werbung anbieten können. Wir verwenden auch Tracking-Techniken mit unserer E-Mail-Korrespondenz, zum Beispiel um zu sehen, ob eine Nachricht geöffnet wurde und wie oft, mit welchem ​​Betriebssystem, Standort usw.

Bei Ihrem ersten Besuch auf unserer Website haben wir Sie bereits über diese Cookies informiert und wir haben Sie um Erlaubnis gebeten, sie zu platzieren.

Sie können die Verwendung von Cookies ablehnen, indem Sie Ihren Internetbrowser so einstellen, dass er keine Cookies mehr speichert. Außerdem können Sie alle zuvor über die Einstellungen Ihres Browsers gespeicherten Informationen löschen.

Für eine Erklärung, siehe: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Auf dieser Website werden auch Cookies von Dritten platziert. Dies sind zum Beispiel Werbetreibende und / oder die sozialen Medien Unternehmen. Daten einsehen, ändern oder löschen Sie haben das Recht, Ihre persönlichen Daten einzusehen, zu korrigieren oder zu löschen. Sie haben auch das Recht, Ihre Einwilligung für jede der Daten zu widerrufen oder die Verarbeitung Ihrer persönlichen Daten, die von Asien Nüssen entgegenzutreten und Sie haben das Recht auf Datenportabilität. Dies bedeutet, dass Sie eine Anfrage an uns senden können, um die persönlichen Informationen, die wir Ihnen oder einer anderen von Ihnen genannten Organisation zur Verfügung stellen, in einer Computerdatei zu senden. Sie können von Ihrer persönlichen oder Anfrage auf Zugriff, Berichtigung, Löschung, Datenübertragung anfordern Ihre Zustimmung oder das Objekt die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu widerrufen, dass die Anfrage zu senden gil@asianuts.net.Om sorgen für die Inspektion von Sie sind fertig, wir bitten Sie, eine Kopie Ihrer ID mit der Anfrage zu senden. Machen Sie diese Kopie Ihres Passes, MRZ (maschinenlesbare Zone, wobei die Streifen mit Zahlen unterhalb dem Pass), Passnummer und Sozialversicherungsnummer (SSN) schwarz. Dies dient dem Schutz Ihrer Privatsphäre. Wir werden so schnell wie möglich reagieren, aber innerhalb von vier Wochen, auf Wunsch .Asianuts Sie auch darauf hinweisen magst, dass Sie die Möglichkeit haben, eine Beschwerde bei der nationalen Regulierungsbehörde einzureichen, die Behörde für persönliche Daten. Das kann über den folgenden Link erfolgen: Wir persönlich https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-onsHoe sichern Asien Dienstprogramm nimmt den Schutz Ihrer Daten ernst und geeignete Maßnahmen zu ergreifen, um zu verhindern Missbrauch, Verlust, unbefugtes Zugriff, unerwünschte Offenlegung und nicht autorisierte Änderung. Wenn Sie das Gefühl, dass Ihre Daten immer noch nicht gut geschützt ist oder wenn es Hinweise auf Missbrauch, wenden Sie sich bitte an unseren Kundendienst oder über gil@asianuts.net

Kontakt details:

Gil Berholz

Mobil: +31 (0) 64 843 18 63 | WhatsApp
www.asianuts.de
gil@asianuts.net
Skype: rafael931
Asiatisch
Willem van Beierenstraat 14
4698RS Oud-Vossemeer, Niederlande
Handelskammer Rotterdam (KvK): 64928578. B.T.W NL257971877B02
Skal Bio: 106649 NL-BIO-01

Bienvenue sur la boutique en ligne des Asianuts!

Ceci est une traduction automatique, si ce n`est pas clair s`il vous plaît contactez-nous ou regardez la version anglaise

La plupart de vos droits en tant que consommateur sont protégés par le droit de l`UE, alors gardons-le court
Juste quelques points à clarifier:

– Nous faisons de notre mieux pour expédier le jour même ou le jour ouvrable suivant la réception du paiement. Dans de rares cas, cela peut prendre jusqu’à 5 jours ouvrables. Si nous ne pouvons pas expédier dans ce délai, nous vous en aviserons. Si vous n’êtes pas d’accord, nous rembourserons votre achat.

– Zone de livraison: Dans la zone de paiement, vous pouvez voir dans quels pays nous livrons. Cela peut changer de temps en temps. Si vous souhaitez commander dans un autre pays, veuillez nous envoyer un email.
– Il est possible d`annuler votre commande si nous ne l`avons pas encore expédié.
– Si pour une raison quelconque nous ne pouvons pas expédier votre commande dans les 8 jours, nous vous rembourserons si vous nous demandez de le faire. Sinon, nous expédions dans la prochaine possibilité suivante
– Les produits alimentaires ne peuvent pas être retournés.
– Si les marchandises sont arrivées endommagées ou ouvertes- S`il vous plaît informer le courrier, puis directement faire des photos des dommages (quelques photos) et contactez-nous, nous vous aiderons à déposer une réclamation.
– Si, pour une raison quelconque, vous n`êtes pas satisfait de la qualité, veuillez nous contacter pour discuter d`autres étapes.
– Si la société de livraison a perdu votre colis, nous vous rembourserons 40 jours à compter de la date d`expédition de votre commande.

Asianuts, situé à Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Les Pays-Bas sont responsables du traitement des données personnelles comme indiqué dans cette déclaration de confidentialité.

Coordonnées:
www.asianuts.net Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Pays-Bas +31648431863

Gil Berholz est le responsable de la protection des données des Asianuts. Il peut être contacté via gil@asianuts.net

Données personnelles que nous traitons
Asianuts traite vos données personnelles en utilisant nos services et / ou en nous fournissant ces informations.

Voici un aperçu des données personnelles que nous traitons:
– Prénom et nom
– Sexe
– Date de naissance
– Lieu de naissance
– Détails de l`adresse
– Numéro de téléphone
– Adresse e-mail
– Adresse IP
– Autres données personnelles que vous fournissez activement, par exemple en créant un profil sur ce site, par correspondance et par téléphone
– Données de localisation
– Informations sur vos activités sur notre site
– Des données sur votre comportement de navigation sur différents sites (par exemple, parce que cette société fait partie d`un réseau publicitaire)
– Liste des coordonnées du client via une application
– Navigateur Internet et type d`appareil
– Numéro de compte bancaire

Données personnelles spéciales et / ou sensibles que nous traitons
Notre site Web et / ou service n`a pas l`intention de recueillir des données sur les visiteurs du site qui ont moins de 16 ans. Sauf s`ils ont la permission des parents ou des tuteurs. Cependant, nous ne pouvons pas vérifier si un visiteur a plus de 16 ans. Nous encourageons les parents à s`impliquer dans les activités en ligne de leurs enfants, afin d`éviter que des données sur les enfants soient collectées sans le consentement des parents. Si vous êtes convaincu que nous avons recueilli des informations personnelles sur un mineur sans cette autorisation, veuillez nous contacter via gil@asianuts.net et nous supprimerons ces informations.

Dans quel but et sur quelle base nous traitons les données personnelles
Asianuts traite vos données personnelles aux fins suivantes:
– Manipulation de votre paiement
– Envoi de notre newsletter et / ou de notre brochure publicitaire
– Vous pouvez appeler ou envoyer un e-mail si nécessaire pour effectuer nos services
– Vous informer sur les changements apportés à nos services et produits
– Vous donner la possibilité de créer un compte
– Pour vous livrer des biens et des services
– Asianuts analyse votre comportement sur le site afin d`améliorer le site et d`adapter la gamme de produits et de services à vos préférences.
– Asianuts traite également les données personnelles si nous y sommes légalement tenus, comme les informations dont nous avons besoin pour notre déclaration de revenus.

Prise de décision automatisée
Les asiatiques ne prennent pas de décisions basées sur un traitement automatisé sur des questions qui peuvent avoir des conséquences (significatives) pour les personnes. Ce sont des décisions prises par des programmes informatiques ou des systèmes, sans qu`une personne (par exemple un employé d`Asianuts) ne soit assise entre eux.

Combien de temps nous stockons les données personnelles

Asianuts ne stocke pas vos données personnelles plus longtemps que ce qui est strictement nécessaire pour réaliser les objectifs pour lesquels vos données sont collectées.

Partage de données personnelles avec des tiers
Asianuts ne fournit à des tiers et seulement si cela est nécessaire pour l`exécution de notre accord avec vous ou pour se conformer à une obligation légale.

Cookies, ou des techniques similaires, que nous utilisons
Asianuts utilise des cookies fonctionnels, analytiques et de suivi ou des techniques similaires sur son site web et ses e-mails. Un cookie est un petit fichier texte qui est stocké dans le navigateur de votre ordinateur, tablette ou smartphone lors de votre première visite sur ce site. Asianuts utilise des cookies avec une fonctionnalité purement technique. Ceux-ci garantissent que le site fonctionne correctement et que, par exemple, vos paramètres préférés sont mémorisés. Ces cookies sont également utilisés pour que le site fonctionne bien et pour l`optimiser. En outre, nous plaçons des cookies qui gardent une trace de vos habitudes de navigation afin que nous puissions offrir du contenu et des publicités personnalisés. Nous utilisons également des techniques de suivi avec notre correspondance électronique, par exemple pour voir si un message a été ouvert et à quelle fréquence, avec quel système d`exploitation, quel emplacement, etc.

Lors de votre première visite sur notre site, nous vous avons déjà informé de ces cookies et nous vous avons demandé la permission de les placer.

Vous pouvez désactiver les cookies en configurant votre navigateur Internet afin qu`il ne stocke plus de cookies. En outre, vous pouvez également supprimer toutes les informations précédemment enregistrées via les paramètres de votre navigateur.

Pour une explication, voir: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Les cookies sont également placés sur ce site par des tiers. Ce sont par exemple les annonceurs et / ou les médias sociaux entreprises. Afficher, modifier ou supprimer des données Vous avez le droit d`afficher, de corriger ou de supprimer vos données personnelles. Vous avez également le droit de retirer votre consentement au traitement des données ou de vous opposer au traitement de vos données personnelles par Asianuts et vous avez le droit à la portabilité des données. Cela signifie que vous pouvez nous soumettre une demande d`envoi des informations personnelles que nous avons dans votre fichier informatique à vous ou à un autre organisme que vous avez mentionné. Vous pouvez envoyer une demande d`accès, de rectification, de suppression, de transfert de données de vos données personnelles ou de demande de retrait de votre consentement ou d`objection au traitement de vos données personnelles à gil@asianuts.net Pour être sûr que la demande d`inspection par vous avez terminé, nous vous demandons d`envoyer une copie de votre pièce d`identité avec la demande. Faites votre photo de passeport, la ZLA (zone lisible par machine, la bande avec les numéros au bas du passeport), le numéro de passeport et le numéro de service citoyen (BSN) noir dans cette copie. C`est pour protéger votre vie privée. Nous vous répondrons dans les plus brefs délais, mais dans un délai de quatre semaines, à votre demande, Asianuts voudrait également signaler que vous avez la possibilité de déposer une plainte auprès de l`autorité nationale de surveillance, l`autorité néerlandaise de protection des données. Cela peut se faire via le lien suivant: Nous personnellement https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-onsHoe sécurisons asie utilitaire prend la protection de vos données au sérieux et prendre des mesures appropriées pour prévenir les abus, la perte, non autorisée l`accès, la divulgation non désirée et la modification non autorisée. Si vous estimez que vos données ne sont pas correctement sécurisées ou qu`il y a des signes d`abus, veuillez contacter notre service client ou via gil@asianuts.net
Détails du contact:

Gil Berholz

Mobile: +31 (0) 64 843 18 63 | WhatsApp
www.asianuts.net
gil@asianuts.net
Skype: rafael931
Asiatiques
Willem van Beierenstraat 14
4698RS Oud-Vossemeer, Pays-Bas
Chambre de commerce de Rotterdam (KvK): 64928578. B.T.W NL257971877B02
Skal Bio: 106649 NL-BIO-01

Welkom bij de webshop van Asianuts!

De meeste van uw rechten als consument worden beschermd door EU-wetgeving, dus laten we het kort houden
Hier zijn enkele punten om te verduidelijken:

– We doen ons best om dezelfde of de volgende werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden. In zeldzame gevallen kan dit tot 5 werkdagen duren. Als we niet binnen dit tijdsbestek kunnen verzenden, geven we u een bericht. Als u niet akkoord gaat, betalen wij uw aankoop terug.

– Leveringsgebied: In het afrekengebied kunt u zien naar welke landen we verzenden. Dit kan van tijd tot tijd veranderen. Als u wilt bestellen in een ander land, stuur ons dan een e-mail.
– Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren als we deze nog niet hebben verzonden.
– Als we om wat voor reden dan ook uw bestelling niet binnen 8 dagen kunnen verzenden, zullen wij u terugbetalen als u ons erom vraagt. Anders zullen we in de eerst volgende mogelijkheid verzenden
– Voedselartikelen kunnen niet worden geretourneerd.
– Als goederen beschadigd of geopend zijn aangekomen – Laat de koerier dan weten, maak direct een foto van de schade (enkele foto`s) en neem contact met ons op, wij zullen u helpen een claim in te dienen.
– Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de kwaliteit, neem dan contact met ons op om verdere stappen te bespreken.
– Als het bezorgbedrijf uw pakket heeft verloren, geven wij u een terugbetaling 40 dagen vanaf het moment dat wij uw bestelling hebben verzonden.

Asianuts, gevestigd aan Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.asianuts.net Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Nederland +31648431863

Gil Berholz is de Functionaris Gegevensbescherming van Asianuts Hij/zij is te bereiken via gil@asianuts.net

Persoonsgegevens die wij verwerken
Asianuts verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Lijst met contactgegevens van de klant via een app
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via gil@asianuts.net, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Asianuts verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Asianuts analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Asianuts verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Asianuts neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma`s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Asianuts) tussen zit

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Asianuts bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Asianuts verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Asianuts gebruikt functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken op haar website en e-mails. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Asianuts gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Wij gebruiken ook tracking technieken bij onze e-mail correspondentie, bijvoorbeeld om te zien of een bericht is geopend en hoe vaak , met welke besturingssysteem, locatie etc.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Asianuts en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar gil@asianuts.net.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Asianuts wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Asianuts neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via gil@asianuts.net

Contact details:

Gil Berholz

Mobiel: +31 (0) 64 843 18 63 | WhatsApp
www.asianuts.net
gil@asianuts.net
Skype: rafael931
Asianuts
Willem van Beierenstraat 14
4698RS Oud-Vossemeer, Nederland
Kamer van Koophandel Rotterdam (KvK): 64928578. B.T.W NL257971877B02
Skal Bio: 106649 NL-BIO-01

Välkommen till Asianuts webbshop!

Detta är en automatisk översättning, om det inte är klart kontakta oss eller kolla på den engelska versionen

De flesta av dina rättigheter som konsument är skyddade av EU-lagstiftningen, så låt oss hålla det kort
Bara några poäng för att klargöra:

– Vi gör vårt bästa för att skicka på samma eller nästa arbetsdag efter det att betalningen har mottagits. I vissa sällsynta fall kan detta ta upp till 5 arbetsdagar. Om vi inte kan skicka inom denna tidsram vi ger dig ett meddelande. Om du inte instämmer betalar vi ditt köp.

– Leveransområde: I kassan kan du se vilka länder vi skickar till. Detta kan ändras från tid till annan. Om du vill beställa till ett annat land, skicka oss ett mail.
– Livsmedel kan inte returneras.
– Om varorna ankom skadade eller öppnade – Var vänlig informera kuriren, och gör sedan bilder direkt av skadorna (få bilder) och kontakta oss, vi hjälper dig att göra ett krav.
– Om du av någon anledning inte är nöjd med kvaliteten – kontakta oss för att diskutera ytterligare steg.
– Om leveransföretaget förlorat ditt paket kommer vi att utfärda en återbetalning 40 dagar från den tidpunkt då vi skickade din beställning.

Asiatøtter, beliggende ved Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Holland, er ansvarlig for behandling af personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring.

Kontaktoplysninger:
www.asianuts.net Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Holland +31648431863

Gil Berholz er databeskyttelsesansvarlig for Asianuts. Han / hun kan nås via gil@asianuts.net

Personlige data, som vi behandler
Asiatiske processer behandler dine personlige data ved at bruge vores tjenester og / eller ved at give disse oplysninger til os.

Nedenfor er et overblik over de personoplysninger, vi behandler:
– For- og efternavn
– Sex
– fødselsdato
– Fødested
– Adresseoplysninger
– Telefonnummer
– E-mail-adresse
– IP-adresse
– Andre personlige oplysninger, som du aktivt giver, for eksempel ved at oprette en profil på denne hjemmeside, i korrespondance og telefonisk
– Placeringsdata
– Oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmeside
– Data om din surfingadfærd på tværs af forskellige websites (f.eks. Fordi dette firma er en del af et reklametværk)
– Liste over kontaktoplysninger hos kunden via en app
– Internet browser og enhedstype
– Bankkontonummer

Særlige og / eller følsomme personoplysninger, som vi behandler
Vores hjemmeside og / eller service har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på webstedet, der er yngre end 16 år. Medmindre de har tilladelse fra forældre eller værger. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16. Vi opfordrer forældre til at være involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældres samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os via gil@asianuts.net, og vi vil slette disse oplysninger.

Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi personoplysninger
Asianuts behandler dine personlige data til følgende formål:
– Håndtering af din betaling
– Sende vores nyhedsbrev og / eller reklamebrochure
– Du kan ringe eller e-mail om nødvendigt for at udføre vores tjenester
– Informer dig om ændringer i vores tjenester og produkter
– Giv dig mulighed for at oprette en konto
– At levere varer og tjenesteydelser til dig
– Asianuts analyserer din adfærd på hjemmesiden for at forbedre hjemmesiden og skræddersy sortimentet af produkter og tjenester til dine præferencer.
– Asianuts behandler også personoplysninger, hvis vi er juridisk forpligtede til at gøre det, såsom information, som vi har brug for til vores afkast.

Automatiseret beslutningstagning
Asiatøtter træffer ikke beslutninger baseret på automatiseret behandling i forhold, der kan have (væsentlige) konsekvenser for mennesker. Disse er beslutninger taget af computerprogrammer eller systemer, uden at en person (f.eks. En asiatisk medarbejder) sidder imellem dem.

Hvor længe lagrer vi personoplysninger

Asiatøtter lagrer ikke dine personlige data længere end det, der er strengt nødvendigt for at indse de formål, som dine data indsamles.

Deling af personlige data med tredjepart
Asiatiske produkter leverer kun til tredjeparter og kun hvis dette er nødvendigt for at gennemføre vores aftale med dig eller at overholde en juridisk forpligtelse.

Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger
Asiatøtter bruger funktionelle, analytiske og sporingskager eller lignende teknikker på dens hjemmeside og e-mails. En cookie er en lille tekstfil, der er gemt i browseren på din computer, tablet eller smartphone, når du først besøger denne hjemmeside. Asiatøtter bruger cookies med en rent teknisk funktionalitet. Disse sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt, og at f.eks. Dine foretrukne indstillinger bliver husket. Disse cookies bruges også til at få hjemmesiden til at fungere godt og optimere det. Derudover placerer vi cookies, der holder styr på dine browsingvaner, så vi kan tilbyde tilpasset indhold og annoncer. Vi bruger også sporingsteknikker med vores e-mail korrespondance, for eksempel for at se om en besked er blevet åbnet og hvor ofte med hvilket operativsystem, placering osv.

På dit første besøg på vores hjemmeside har vi allerede informeret dig om disse cookies, og vi har bedt dig om tilladelse til at placere dem.

Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser, så den ikke gemmer cookies længere. Derudover kan du også slette al information, der tidligere er gemt via indstillingerne for din browser.

For en forklaring se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies er også placeret på denne hjemmeside af tredjeparter. Disse er for eksempel annoncører og / eller de sociale medier virksomheder. Se, ændre eller slet data Du har ret til at se, rette eller slette dine personlige data. Du har også ret til at inddrage dit samtykke til databehandlingen eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger af Asianuts, og du har ret til dataoverførbarhed. Det betyder, at du kan sende en anmodning til os om at sende de personlige oplysninger, vi holder til dig eller en anden organisation, som du nævnte i en computerfil. Du kan anmode om at få adgang til, rettelse, sletning, datatransmission fra din personlige eller anmodning om at trække dit samtykke eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data for at sende gil@asianuts.net.Om sikre, at anmodningen til eftersyn du er færdig, vi beder dig sende en kopi af dit id med anmodningen. Lav dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, strimlen med tal nederst på passet), pasnummer og Citizen Service Number (BSN) sort i denne kopi. Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi vil svare så hurtigt som muligt, men inden for fire uger efter anmodning. Asiatiske brugere vil også gerne påpege, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den nederlandske databeskyttelsesmyndighed. Det kan ske via følgende link: Vi personligt https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-onsHoe sikre asien nytte tager beskyttelsen af ​​dine data alvorligt og træffe passende foranstaltninger til at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket offentliggørelse og uautoriseret modifikation. Hvis du mener at dine data ikke er ordentligt sikret eller der er tegn på misbrug, bedes du kontakte vores kundeservice eller via gil@asianuts.net
Kontaktuppgifter:

Gil Berholz

Mobil: +31 (0) 64 843 18 63 | WhatsApp
www.asianuts.net
gil@asianuts.net
Skype: rafael931
Asianuts
Willem van Beierenstraat 14
4698RS Oud-Vossemeer, Nederländerna
Handelskammaren Rotterdam (KvK): 64928578. B.T.W NL257971877B02
Skal Bio: 106649 NL-BIO-01

Välkommen till Asianuts webbshop!

Detta är en automatisk översättning, om det inte är klart kontakta oss eller kolla på den engelska versionen

De flesta av dina rättigheter som konsument är skyddade av EU-lagstiftningen, så låt oss hålla det kort
Bara några poäng för att klargöra:

– Vi gør vores bedste for at sende på samme eller næste arbejdsdag efter betaling er modtaget. I nogle sjældne tilfælde kan det tage op til 5 arbejdsdage. Hvis vi ikke kan sende inden for denne tidsramme, giver vi dig en besked. Hvis du ikke er enig, refunderer vi dit køb.

– Leveringsområde: I afkrydsningsområdet kan du se hvilke lande vi sender til. Dette kan ændre sig fra tid til anden. Hvis du ønsker at bestille til et andet land, bedes du sende os en mail.


– Om vi ​​av någon anledning inte kan skicka din beställning inom 8 dagar kommer vi att återbetala dig om du ber oss att göra det. Annars skickar vi i följande nästa möjlighet
– Livsmedel kan inte returneras.
– Om varorna ankom skadade eller öppnade – Var vänlig informera kuriren, och gör sedan bilder direkt av skadorna (få bilder) och kontakta oss, vi hjälper dig att göra ett krav.
– Om du av någon anledning inte är nöjd med kvaliteten – kontakta oss för att diskutera ytterligare steg.
– Om leveransföretaget förlorat ditt paket kommer vi att utfärda en återbetalning 40 dagar från den tidpunkt då vi skickade din beställning.

Asianuts, beliggende ved Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Holland, er ansvarlig for behandling af personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring.

Kontaktoplysninger:
www.asianuts.net Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Holland +31648431863

Gil Berholz er databeskyttelsesansvarlig for Asianuts. Han / hun kan nås via gil@asianuts.net

Personlige data, som vi behandler
Asianuts processer behandler dine personlige data ved at bruge vores tjenester og / eller ved at give disse oplysninger til os.

Nedenfor er et overblik over de personoplysninger, vi behandler:
– For- og efternavn
– Sex
– fødselsdato
– Fødested
– Adresseoplysninger
– Telefonnummer
– E-mail-adresse
– IP-adresse
– Andre personlige oplysninger, som du aktivt giver, for eksempel ved at oprette en profil på denne hjemmeside, i korrespondance og telefonisk
– Placeringsdata
– Oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmeside
– Data om din surfingadfærd på tværs af forskellige websites (f.eks. Fordi dette firma er en del af et reklametværk)
– Liste over kontaktoplysninger hos kunden via en app
– Internet browser og enhedstype
– Bankkontonummer

Særlige og / eller følsomme personoplysninger, som vi behandler
Vores hjemmeside og / eller service har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på webstedet, der er yngre end 16 år. Medmindre de har tilladelse fra forældre eller værger. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16. Vi opfordrer forældre til at være involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældres samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os via gil@asianuts.net, og vi vil slette disse oplysninger.

Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi personoplysninger
Asianuts behandler dine personlige data til følgende formål:
– Håndtering af din betaling
– Sende vores nyhedsbrev og / eller reklamebrochure
– Du kan ringe eller e-mail om nødvendigt for at udføre vores tjenester
– Informer dig om ændringer i vores tjenester og produkter
– Giv dig mulighed for at oprette en konto
– At levere varer og tjenesteydelser til dig
– Asianuts analyserer din adfærd på hjemmesiden for at forbedre hjemmesiden og skræddersy sortimentet af produkter og tjenester til dine præferencer.
– Asianuts behandler også personoplysninger, hvis vi er juridisk forpligtede til at gøre det, såsom information, som vi har brug for til vores afkast.

Automatiseret beslutningstagning
Asianuts træffer ikke beslutninger baseret på automatiseret behandling i forhold, der kan have (væsentlige) konsekvenser for mennesker. Disse er beslutninger taget af computerprogrammer eller systemer, uden at en person (f.eks. En asiatisk medarbejder) sidder imellem dem.

Hvor længe lagrer vi personoplysninger

Asiatøtter lagrer ikke dine personlige data længere end det, der er strengt nødvendigt for at indse de formål, som dine data indsamles.

Deling af personlige data med tredjepart
Asiatiske produkter leverer kun til tredjeparter og kun hvis dette er nødvendigt for at gennemføre vores aftale med dig eller at overholde en juridisk forpligtelse.

Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger
Asiatøtter bruger funktionelle, analytiske og sporingskager eller lignende teknikker på dens hjemmeside og e-mails. En cookie er en lille tekstfil, der er gemt i browseren på din computer, tablet eller smartphone, når du først besøger denne hjemmeside. Asiatøtter bruger cookies med en rent teknisk funktionalitet. Disse sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt, og at f.eks. Dine foretrukne indstillinger bliver husket. Disse cookies bruges også til at få hjemmesiden til at fungere godt og optimere det. Derudover placerer vi cookies, der holder styr på dine browsingvaner, så vi kan tilbyde tilpasset indhold og annoncer. Vi bruger også sporingsteknikker med vores e-mail korrespondance, for eksempel for at se om en besked er blevet åbnet og hvor ofte med hvilket operativsystem, placering osv.

På dit første besøg på vores hjemmeside har vi allerede informeret dig om disse cookies, og vi har bedt dig om tilladelse til at placere dem.

Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser, så den ikke gemmer cookies længere. Derudover kan du også slette al information, der tidligere er gemt via indstillingerne for din browser.

For en forklaring se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies er også placeret på denne hjemmeside af tredjeparter. Disse er for eksempel annoncører og / eller de sociale medier virksomheder. Se, ændre eller slet data Du har ret til at se, rette eller slette dine personlige data. Du har også ret til at inddrage dit samtykke til databehandlingen eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger af Asianuts, og du har ret til dataoverførbarhed. Det betyder, at du kan sende en anmodning til os om at sende de personlige oplysninger, vi holder til dig eller en anden organisation, som du nævnte i en computerfil. Du kan anmode om at få adgang til, rettelse, sletning, datatransmission fra din personlige eller anmodning om at trække dit samtykke eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data for at sende gil@asianuts.net.Om sikre, at anmodningen til eftersyn du er færdig, vi beder dig sende en kopi af dit id med anmodningen. Gør dette kopi af dit pas, MRZ (maskinlæsbare felt, strimlen med tal nedenunder passet), pasnummer og Social Security Number (SSN) sort. Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi vil svare så hurtigt som muligt, men inden for fire uger, på Deres anmodning .Asianuts du vil også gerne påpege, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, myndigheden for persondataloven. Det kan ske via følgende link: Vi personligt https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-onsHoe sikre asien nytte tager beskyttelsen af ​​dine data alvorligt og træffe passende foranstaltninger til at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket offentliggørelse og uautoriseret modifikation. Hvis du mener at dine data ikke er ordentligt sikret eller der er tegn på misbrug, bedes du kontakte vores kundeservice eller via gil@asianuts.net
Kontaktuppgifter:

Gil Berholz

Mobil: +31 (0) 64 843 18 63 | WhatsApp
www.asianuts.net
gil@asianuts.net
Skype: rafael931
Asianuts
Willem van Beierenstraat 14
4698RS Oud-Vossemeer, Nederländerna
Handelskammaren Rotterdam (KvK): 64928578. B.T.W NL257971877B02
Skal Bio: 106649 NL-BIO-01

¡Bienvenido a la tienda online de Asianuts!

Esta es una traducción automática, si no está clara, póngase en contacto con nosotros o consulte la versión en inglés.

La mayoría de sus derechos como consumidor están protegidos por la legislación de la UE, así que seamos breves
Sólo algunas cosas para aclarar:

– Hacemos todo lo posible para enviar el mismo día hábil o el siguiente después de que se reciba el pago. En raras ocasiones esto puede llevar hasta 5 días hábiles. Si no podemos realizar el envío dentro de este plazo, le enviaremos un aviso. Si no está de acuerdo, le reembolsaremos su compra.

– Área de entrega: en el área de pago puede ver a qué países enviamos. Esto puede cambiar de vez en cuando. Si desea realizar un pedido a otro país, envíenos un correo electrónico.
– Los productos alimenticios no pueden ser devueltos.
– Si la mercancía llegó dañada o abierta – Informe al mensajero, luego tome fotografías del daño (algunas fotografías) y contáctenos, lo ayudaremos a presentar una reclamación.
– Si, por cualquier motivo, no está satisfecho con la calidad, contáctenos para discutir otros pasos.
– Si la empresa de entrega ha perdido su paquete, le reembolsaremos 40 días a partir de la fecha de envío de su pedido.

Asianuts, ubicado en Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Los Países Bajos son responsables del procesamiento de datos personales como se indica en esta declaración de privacidad.

Contacto:
www.asianuts.net Willem van Beierenstraat 14
4698 RS Oud-Vossemeer
Países Bajos +31648431863

Gil Berholz es el Oficial de Protección de Datos para Asianuts. Él puede ser contactado a través de gil@asianuts.net

Datos personales que procesamos.
Asianuts procesa sus datos personales utilizando nuestros servicios y / o proporcionándonos esta información.

Aquí hay un resumen de los datos personales que procesamos:
– Nombre y apellido
– sexo
– Fecha de nacimiento
– Lugar de nacimiento
– Detalles de la dirección.
– Número de teléfono
– dirección de correo electrónico
– dirección IP
– Otros datos personales que proporciona activamente, por ejemplo, creando un perfil en este sitio, por correspondencia y por teléfono.
– Datos de localización.
– Información sobre sus actividades en nuestro sitio.
– Datos sobre su comportamiento de navegación en diferentes sitios (por ejemplo, porque esta empresa forma parte de una red de publicidad)
– Lista de detalles del cliente a través de una aplicación.
– Navegador de internet y tipo de dispositivo.
– Número de cuenta bancaria

Datos personales especiales y / o sensibles que procesamos.
Nuestro sitio web y / o servicio no tiene la intención de recopilar datos sobre los visitantes del sitio que tienen menos de 16 años de edad. A menos que tengan permiso de los padres o tutores. Sin embargo, no podemos verificar si un visitante tiene más de 16 años. Alentamos a los padres a participar en las actividades en línea de sus hijos, para que la información sobre los niños no se recopile sin el consentimiento de los padres. Si está satisfecho de que hemos recopilado información personal sobre un menor sin este permiso, contáctenos a través de gil@asianuts.net y eliminaremos esta información.

¿Con qué finalidad y sobre qué base tratamos los datos personales?
Asianuts procesa sus datos personales para los siguientes fines:
– Manipulación de su pago.
– Envío de nuestro newsletter y / o nuestro folleto publicitario.
– Puede llamar o enviar un correo electrónico si es necesario para realizar nuestros servicios.
– Informarle sobre cambios en nuestros servicios y productos.
– Darte la oportunidad de crear una cuenta.
– Entregar bienes y servicios.
– Asianuts analiza su comportamiento en el sitio para mejorar el sitio y adaptar la gama de productos y servicios a sus preferencias.
– Asianuts también procesa datos personales si estamos legalmente obligados a hacerlo, como la información que necesitamos para nuestra declaración de impuestos.

Toma de decisiones automatizada
Los asiáticos no toman decisiones basadas en el procesamiento automatizado de problemas que pueden tener (significativas) consecuencias para las personas. Estas son decisiones tomadas por programas o sistemas informáticos, sin que nadie (por ejemplo, un empleado de Asianut) se interponga entre ellos.

¿Cuánto tiempo almacenamos los datos personales?

Asianuts no almacena sus datos personales más tiempo del estrictamente necesario para lograr los fines para los cuales se recopilan sus datos.

Intercambio de datos personales con terceros.
Asianuts solo proporciona a terceros y solo si esto es necesario para la ejecución de nuestro acuerdo con usted o para cumplir con una obligación legal.

Cookies, o técnicas similares, que utilizamos.
Asianuts utiliza cookies funcionales, analíticas y de rastreo o técnicas similares en su sitio web y correos electrónicos. Una cookie es un pequeño archivo de texto que se almacena en el navegador de su computadora, tableta o teléfono inteligente durante su primera visita a este sitio. Asianuts utiliza cookies con funcionalidad puramente técnica. Estos aseguran que el sitio funcione correctamente y que, por ejemplo, se almacenen sus configuraciones favoritas. Estas cookies también se utilizan para que el sitio funcione bien y para optimizarlo. Además, colocamos cookies que hacen un seguimiento de sus hábitos de navegación para que podamos ofrecer contenido y publicidad personalizados. También utilizamos técnicas de seguimiento con nuestra correspondencia por correo electrónico, por ejemplo, para ver si se ha abierto un mensaje y con qué frecuencia, con qué sistema operativo, ubicación, etc.

Durante su primera visita a nuestro sitio, ya le informamos sobre estas cookies y le solicitamos permiso para colocarlas.

Puede deshabilitar las cookies configurando su navegador de Internet para que ya no almacene cookies. Además, también puede eliminar cualquier información guardada previamente a través de la configuración de su navegador.

Para obtener una explicación, consulte: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Las cookies también son colocadas en este sitio por terceros. Estos son, por ejemplo, anunciantes y / o compañías de medios sociales. Ver, editar o eliminar datos Tiene derecho a ver, editar o eliminar sus datos personales. También tiene derecho a retirar su consentimiento para el procesamiento de datos u oponerse al procesamiento de sus datos personales por parte de Asianuts y tiene derecho a la portabilidad de los datos. Esto significa que puede enviarnos una solicitud para que le enviemos la información personal que tenemos en su archivo de computadora a usted u otra organización que mencionó. Puede enviar una solicitud de acceso, rectificación, eliminación, transferencia de datos de sus datos personales o solicitud de retiro de su consentimiento u objeción al procesamiento de sus datos personales a gil@asianuts.net Para estar seguro Para que la solicitud de inspección haya finalizado, le pedimos que envíe una copia de su identificación con la solicitud. Haga su foto del pasaporte, el ZLA (zona legible por máquina, la banda con los números en la parte inferior del pasaporte), el número del pasaporte y el número de servicio ciudadano negro (BSN) en esta copia. Es para proteger su privacidad. Le responderemos lo antes posible, pero en un plazo de cuatro semanas, a petición suya, Asianuts también desea señalar que tiene la posibilidad de presentar una queja ante la Autoridad Nacional de Supervisión, la Autoridad de Protección de los Países Bajos. datos. Esto se puede hacer a través del siguiente enlace: Personalmente https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-onsHoe secure asia utility toma la protección de sus datos muy en serio y toma la acción apropiada para evitar el abuso, la pérdida, el acceso no autorizado, la divulgación no deseada y la modificación no autorizada. Si cree que sus datos no están bien protegidos o si hay signos de abuso, póngase en contacto con nuestro servicio de atención al cliente o a través de gil@asianuts.net
Detalles de contacto:

Gil berholz

Móvil: +31 (0) 64 843 18 63 | WhatsApp
www.asianuts.net
gil@asianuts.net
Skype: rafael931
Los asiáticos
Willem van Beierenstraat 14
4698RS Oud-Vossemeer, Países Bajos
Cámara de Comercio de Rotterdam (KvK): 64928578. B.T.W NL257971877B02
Skal orgánico: 106649 NL-BIO-01

 
Close Menu
×

Basket